2024 Paris Olimpiyatları Canlı Maç İzle Programı – 27 Temmuz 2024

Avrupa futbolunda kulüplerin lig ve Avrupa kupalarındaki yarışı; Fenerbahçe’nin Lugano eşleşmesiyle birlikte bu hafta itibarıyla ülkemizde de start aldı. Lig temposunun heyecanla beklendiği bu süreçte ise, milli maç takvimi yeniden devreye giriyor. Gelecekte milli takımlarında boy gösterecek genç yıldızlar ve az da olsa tecrübeli isimler, 2024 Paris Olimpiyatları kapsamında sahaya çıkmaya başladı. Dünya’nın her bir köşesinden turnuvaya katılmaya hak kazanan takımlar, 23 yaş altı oyuncu havuzundan seçilen isimlerle Paris’te kıyasıya bir mücadeleye girişecek.

Futbol haricindeki tüm alanlarda madalya kovalayan dev ülkeler, Erkek Futbol kategorisinde favori değiller. Özellikle de madalyaların başlıca adresi ABD, bu alanda eli boş dönmesi beklenen ekiplerden. Milli Takımımız’ın katılım sağlayamadığı Olimpiyatlar’ın Erkek Futbol kategorisinde, birçok dev ekibin yeni yıldız adaylarıyla boy göstermesi bekleniyor. Yeni jenerasyonlarına ve önemli yıldızlarına büyük umutlar besleyen Dünya devleri; bu turnuvada rüştünü ispat etme mücadelesine girişecek. Futbol alanına büyük bir etkisinin bulunmadığı bilinse de, diğer sporların da eklenmesiyle birlikte Olimpiyat ruhu bu yaz yeniden her evde hissedilecek.

Futbolun heyecanının takip edildiği başlıca adresler olan canlı maç izle siteleri, milli maçlar ve turnuva elemeleri döneminde de oldukça aktif. Taraftarium, justin tv, jokerbet tv, penaltısports, alkolig sports gibi oluşumlar; tüm maçları ücretsiz olarak yayınlamakta. 2024 Paris Olimpiyatları 27 Temmuz 2024 fikstürü, her zaman olduğu gibi canlı maç izle sitelerinde izleyiciyle buluşacak. Yaz aylarının futbol heyecanı, hem hafta içi hem de hafta sonu günlerinde canlı maç izle sitelerinde sizlerle!

Arjantin – Irak (16:00)

Arjantin: Rulli; Garcia, Di Cesare, Otamendi, Soler; Simeone, Medina, Hezze, Almada; Beltran, Alvarez

Irak: Hassan; Saadon, Ojaimi, Tahseen, Reeshawee; Bayesh, K. Ali; H. Ali, Mohammed, Amyn; Hussein

Dominik Cumhuriyeti – İspanya (16:00)

Dominik Cumhuriyeti: Valdez; de Lucas, Pujol, Urbaez; Marian, Morschel, Messina, Nunez, Gonzalez; Lorenzo, Urena

İspanya: Tenas; Miranda, Eric Garcia, Pubill, Pacheco; Gomez, Baena, Oroz, Barrios, Fran Lopez; Abel Ruiz

Ukrayna – Fas (18:00)

Ukrayna: Fesyun; Krupskyi, Talovierov, Batagov, Martinyuk; Khlan, Rubchynskyi, Mykhailenko, Bragaru; Kryskiv, Sikan

Fas: Mohamedi; Hakimi, El Azzouzi, Boukamir, El Ouahdi; Ezzalzouli, Targhalline, Richardson, Seghir; El Khannouss; Rahimi

Fransa – Gine (22:00)

Fransa: Restes; Sildillia, Bade, Lukeba, Truffert; Millot, Kone, Chotard; Olise; Mateta, Lacazette

Gine: Sylla; Balde, Cisse, Soumah, M. Keita, Diallo; N. Keita, Toure, Diawara, Moriba; Bah