Galatasaray Bayern Münih Şampiyonlar Ligi Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta

Şampiyonlar Ligi’nde 3. hafta maçları yarın başlıyor. Avrupa’nın birçok dev ekibi bu hafta içerisinde kıran kırana bir mücadeleye girişecek. Ancak Türkiye’de tüm futbol severlerin gözü tek bir yerde olacak. Geçtiğimiz yılın Süper Lig şampiyonu ve Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz Galatasaray, Bundesliga’da 11 yıldır zirveyi bırakmayan Bayern Münih’i ağırlayacak. Sezonun en zorlu maçı olarak görülen bu mücadele, Galatasaray taraftarlarını ve tüm ülkeyi birbirine kenetleyecek nitelikte.

Galatasaray ve Bayern Münih arasındaki dev maç; yarın akşam Justin tv, taraftarium, alkoligsports, penaltısports, jokerbet tv ve daha nicelerinde naklen yayınlanacak.

A Grubu’nda Liderlik Mücadelesi!

Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk iki maçından yenilgisiz çıkmayı başaran Galatasaray ve Bayern Münih; bu hafta birbirlerine karşı liderlik mücadelesi verecek. Sarı kırmızılı ekibi Manchester United deplasmanından galibiyetle dönmesi, Bayern karşısında da iddialı bir oyunla sahada yer alma ihtimalini arttırdı. Evinde alacağı sürpriz puan veya puanlarla gruptan çıkma ihtimalini güçlendirmek isteyen Okan Buruk ve ekibi, Bayern’in oyun yapısındaki aksaklıkları maksimum seviyede değerlendirmek istiyor.

10 yıllık aranın ardından Devler Ligi’nde bir üst turu deneyimlemek isteyen temsilcimiz, bu yoldaki en zor rakibi karşısında gücünü göstermeyi hedefliyor. Ligdeki istikrarlı oyun anlayışını burada da sürdürmeyi arzulayan Galatasaray, Kasım ayının ilk haftasındaki rövanşta da iddialı olmasını sağlayacak bir skor almayı deneyecek.

Galatasaray Mucize Peşinde!

Galatasaray’ın bu maçtan galibiyet alması, birçok bahis otoritesine göre adeta bir mucize olarak yorumlanıyor. Bayern’in Şampiyonlar Ligi’nin demirbaşlarından olması, bu sezon çok daha güçlü bir kadroyla turnuvada boy göstermeleri ve Harry Kane’in üstün formu; Galatasaray’ın en çok çekindiği unsurlar. Ancak oyunda giderilemeyen aksaklıklar ve Neuer’in kaleye dönemeyişi, Alman devinin de yenilme ihtimalini arttırıyor. Bu sayede maçtan olumlu bir skor elde etmeye inanan yönetim ve taraftarlar, tüm beklentilerini kadroya bağlayarak yarın akşamı beklemeye başladı. Ancak Icardi’nin Beşiktaş maçında sakatlık yaşaması ve oynamama ihtimali, Galatasaray taraftarının hayallerini zedelemeye devam ediyor.

Muhtemel 11’ler

Galatasaray: Muslera; Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino; Kaan Ayhan, Torreira; Tete, Kerem, Zaha; Icardi

Bayern Münih: Ulreich; Sarr, Kim Min-jae, De Ligt, Davies; Kimmich, Laimer; Coman, Musiala, Sane; Kane

Hangi Kanalda Saat Kaçta

Galatasaray Bayern Münih Şampiyonlar Ligi grup maçı, her zaman olduğu gibi canlı maç izle sitelerinde ücretsiz olarak yayında. Yarın akşam saat 19:45’teki bu mücadeleyi kaçırmayın.